fbpx

THE DOC

THE DOC

Voor The DOC, een van de grootste Oracle (software) partijen van Nederland, verzorgen wij de gehele online branding. Zo versturen wij maandelijks de digitale nieuwsbrief en maken we hiermee inzichtelijk wie de belangrijkste leads zijn voor de organisatie.

Ook verzorgen wij marketingproducten als banners en flyers voor op beurzen en zijn we verantwoordelijk voor de online profilering op LinkedIn, zodat deze voor de gehele organisatie op eenduidige professionele wijze is ingericht. Tevens hebben we de nieuwe website van de organisatie ontworpen en gerealiseerd.

Als vertrouwde partner staan wij maandelijks aan de zijde van The DOC om ze te ondersteunen met alle benodigde marketingactiviteiten en om de bevindingen uit deze activiteiten om te zetten naar concrete adviezen voor het bedrijfs- en acquisitieproces.

Creatieve Strategen

Creatieve Strategen ondersteunt The DOC op het gebied van diverse marketing activiteiten. Op deze manier houden wij onze relaties structureel op de hoogte van de ontwikkelingen binnen The DOC en hebben we inzichtelijk welke relaties onze nieuwsbrief hebben gelezen en waar contactpersonen in geïnteresseerd zijn.

Guido Leduc
CEO, The DOC