fbpx

OXplus

OXplus

Het internationaal opererende OXplus is specialist in Asset Lifecycle Management. Dit houdt in dat zij er zorg voor dragen, middels advies, applicaties, implementatie van systemen, training en transities, dat je bedrijfsmiddelen langer mee gaan en optimaal worden benut. Dit levert gigantische besparingen op aan onderhoud en hierdoor wordt de kans op incidenten drastisch teruggedrongen. OXplus werkt voor organisaties als de NS, Shanghai Metro en Bombardier in de transportsector, maar ook voor bijvoorbeeld Alliander in de energiesector.

Creatieve Strategen verzorgt voor OXplus de Digitale Nieuwsbrief, beheert de Website en de vindbaarheid hiervan, verzorgt de campagnes en uitingen op Social Media en zorgt voor automatische direct mailings naar nieuwe prospects.

Deze acties zorgen er iedere maand voor dat OXplus een lijst met leads krijgt voorzien van naam, toenaam, functie, bedrijf, mailadres en interesseprofiel. Hierdoor kan de salesafdeling deze personen direct, op basis van interesse, benaderen en hier afspraken mee maken.

Creatieve Strategen