fbpx

Flicka

Sterwaardige Positionering

Restaurant Flicka is een beleving die voortkomt uit de droom van chef-kok Thomas van Santvoort en zijn partner Merlijn van den Bosch. Een plek waar passie, kennis en kunde, opgedaan bij verscheidene toprestaurants, gebundeld worden in moderne gerechten van topkwaliteit met een verrassende kwinkslag.

Thomas heeft zijn droom eind 2017 kunnen realiseren en kon de lancering van zijn derde “meisje”, Flicka, maar een keer groots aanpakken. Daar heb je Creatieve Strategen voor nodig. We hebben samen met Thomas zijn visie vormgegeven met als resultaat een prachtige website, eigen visitekaartjes en unieke cadeaubonnen.. Van chocolade!

Een Smakelijke Samenwerking

Het was ons doel de marketinguitingen van Flicka te laten samensmelten met de smaken en sterwaardige uitstraling van de gerechten en de zaak van Thomas en Merlijn; enerzijds smaakvol en anderzijds een streling voor het oog. Een samenwerking bijna net zo smakelijk als de gerechten van Thomas volgde en vanaf de lancering verzorgt Creatieve Strategen dan ook met trots de marketinguitingen en creatieve concepten voor Flicka. Enkele voorbeelden van deze concepten zijn hieronder te zien. Tast toe!

Ook werken aan het ideale marketingrecept met onze Creatieve Strategen?