Diensten

Marketingstrategie

Creatieve Strategen helpt traditionele organisaties succes te behalen in de digitale wereld, waar klanten hun voordeel doen met vernieuwende technologieën, bedrijfsinnovatie en veranderingen in gebruikersgedrag om nieuwe en bestaande producten en diensten effectiever op de markt te krijgen.

lees verder
Marketing Automation

Wij werken samen met onze klanten om goedlopende communicatie door middel van email, social media en social messaging kanalen te creëren, in te stellen en te beheren. Wij combineren deze online inspanningen met dynamische advertentie targeting en offline communicatie om te zorgen voor regelmatig contact tussen klant en merk. Zo ontvang je automatisch nieuwe leads in je mailbox.

lees verder
Leadgeneratie

Alle marketingactiviteiten resulteren in klantdata. Wij helpen klanten om deze data om te zetten in concrete leads met naam, toenaam, functie en bedrijf van de contactpersoon. Door middel van diepgaande analyses halen wij de interesses van de doelgroep op persoonsniveau naar boven en kan hier direct op gehandeld worden.

lees verder
Social Media Marketing

Wij creeren social media marketingcampagnes, waar belangrijke en mooie momenten zo breed mogelijk worden gedeeld met de doelgroep. Tactieken omvatten live video’s, evenementen en strategische content. Dit alles gebaseerd op de unieke kracht van de organisatie.

lees verder
Email Marketing

Wij helpen onze klanten met gerichte mailcampagnes om vooraf gestelde doelen te bereiken. Door diepgaande analyse van het lees- en klikgedrag wordt op persoonsniveau duidelijk welke prospect waarin geïnteresseerd is.

lees verder
Influencer Marketing

Het creëren van merkambassadeurs door middel van relaties met bloggers en andere influencers helpt merken bij het smeden van een hechte band met nieuwe doelgroepen. Wij helpen organisaties bij het opzetten van deze partnerships voor het bereiken van influencer-gedreven volgers.

lees verder
Ontmoet onze Creatieve Strategen!

Wij vinden het leuk om samen met jou te brainstormen over je eigen creatieve campagne.

Op de hoogte blijven van onderwerpen die je zelf kiest?

Klik dan hier om je keuze te maken uit de onderwerpen in onze Marketing Alert en hoor alles als eerste!

Ontmoet nu een van onze Creatieve Strategen!