“Een zeer succesvol partner event met een fijne samenwerking met Creatieve Strategen!
Leon Bekkers
CEO & Owner

De uitdaging

De juridische specialisten van het veelgeprezen advocatenkantoor Blue Legal blinken uit in Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht & ICT-recht. Zij hebben een frisse blik op de toekomst en hebben zich als doel gesteld dit ook in de marketing en communicatie uit te stralen. Voor dit vraagstuk werd Creatieve Strategen ingeschakeld.


De oplossing

Wij verzorgen sindsdien de Digitale Nieuwsbrief, de campagnes en uitingen op Social Media, alle Online Leadgeneratie en zorgen er middels de maandelijkse Brainstorm voor dat het rendement omtrent de marketingactiviteiten duidelijk is en er ten alle tijden feeling met de organisatie blijft. Mitchel Weber, Strategic Director bij Creatieve Strategen, is in het kader van de succesvolle samenwerking direct bij Blue Legal betrokken als Marketing en Communicatie Adviseur.


Resultaat

De samenwerking met Blue Legal zorgt voor leads, nieuwe contacten en voorname inzichten met betrekking tot hun interesse. Inmiddels gaat de samenwerking zo ver dat we Blue Legal ook ondersteunen bij evenementen en seminars. De gehele huisstijl hebben we gaandeweg vernieuwd met nog opvallendere kleuren en een herkenbare structuur in de nieuwsbrief, op de website en op social media. Zij springen er op deze manier uit ten opzichte van andere advocatenkantoren, door in een traditionele branche een moderne, opvallende en fonkelende huisstijl te presenteren. Dit is tekenend voor het merk Blue Legal!


Client

Blue Legal

Datum

21 maart 2019

Categorie

Inbound marketing


Waterman Capital
Leading in Supply Chain