Onze aanpak

Strategisch Jagen via Inbound Marketing

Wij brengen strategie en creativiteit samen in de marketing van je onderneming. Om je strategie sterk neer te zetten maken wij, als partner van HubSpot, gebruik van ‘s werelds leidende Inbound Marketingsoftware.

Via creatieve en strategische campagnes op meerdere kanalen, zorgen wij voor meer en betere bezoekers op je website. Deze bezoekers vangen wij op in je eigen CRM systeem en worden vervolgens via Marketing Automation automatisch op de hoogte gehouden met relevante content.

Onze strategie

Inbound marketing.

Aan de start van iedere nieuwe samenwerking stellen wij een passende marketingstrategie op. Wij trekken hiermee de aandacht van prospects en klanten. Deze begeleiden wij vervolgens via blogs, social media berichten, nieuwsbrieven en advertenties met relevante en nuttige inhoud naar je website. Zodra ze hier zijn aangekomen vangen wij ze voor je op via inschrijfformulieren, chatbots, white papers en andere call to action opties en nemen ze op in je CRM systeem.

Content Marketing.

Met onze content marketing helpen wij je om vaker en efficiënter in contact te komen met je doelgroep en deze te verleiden tot een vervolgactie. Onze strategen vertalen je boodschap in heldere en gerichte content.

Leadgeneratie.

Dankzij je content marketing genereer je meer en betere bezoekers op je website. Wij zetten deze bezoekers vervolgens om in concrete leads met naam, toenaam, functie en organisatie van je bezoeker.

Marketing automation.

Via Marketing Automation blijven wij de contacten in je CRM systeem automatisch voeden met nieuws en relevante content, zonder dat je daar nog enige actie voor hoeft te verrichten. Buiten het inschakelen van een Creatieve Strateeg natuurlijk!

56500

Actieve HubSpot Gebruikers

HubSpot is de leidende marketingsoftware voor inbound marketing. Gebruikers in meer dan 100 verschillende landen laten hun activiteiten groeien met HubSpot.

Leidende marketing software

HubSpot Partner

Via HubSpot helpen onze Creatieve Strategen je bij het genereren van meer leads, het verhogen van de omzet en het overtreffen van de verwachtingen van je klanten, allemaal binnen één tool.

Zeg vaarwel tegen verspreide oplossingen en verenig de marketing van je organisatie in een CRM systeem dat alle tools, gegevens en processen samenpakt in één krachtig marketingsysteem. Geen verspilde tijd en moeite meer met losse Excel sheets of lastige rapportages.