Basis

1900 Per maand

 • Voor bedrijven die aan de slag willen met inbound marketing. Met dit pakket bouwen we een stevig fundament voor je succes.
 • Inhoud
  – Onboarding
  – Strategie
  – 4 thema’s/lay-out’s
  – 2 blogs
  – 4 statische posts
  – 2 dynamisch (GIF’s, carrousel)
  – 1 video 
  – Interactie beheer
  – CRM beheer

Normaal

2850 Per maand

 • Een bestaand bedrijf laten groeien via inbound marketing. Met dit vaste pakket bouwen we een stevig fundament voor je succes en creëren wij meetbare resultaten.
 • Inhoud
  – Onboarding
  – Strategie
  – 6 thema’s/lay-out’s
  – 3 blogs
  – 6 statische posts
  – 2 dynamisch (GIF’s, carrousel)
  – 2 video’s 
  – Interactie beheer
  – CRM beheer

Plus

POA Per maand

 • Het maatwerk pakket voor alles-in-één Inbound Marketing. Perfect voor bedrijven met een grote content behoefte die snel resultaten verwachten.
 • Inhoud
  – Onboarding
  – Strategie
  – X thema’s/lay-out’s
  – X blogs
  – X statische posts
  – X dynamisch (GIF’s, carrousel)
  – X video 
  – Interactie beheer
  – CRM beheer

*Alle pakketten vereisen HubSpot Pro. Prijzen beginnen bij € 740 per maand – niet inbegrepen.

Aan de slag met
Inbound Marketing

Onze pakketten maken het bereiken van succes op marketing gebied betaalbaar en eenvoudig. Elk onderdeel van deze pakketten bevat de belangrijke ingrediënten die nodig zijn om resultaat te genereren. Kies daarom je pakket op basis van de snelheid waarmee je resultaten wilt bereiken en de grootte van je budget. Meer Inbound Marketing betekent meer leads en klanten.

Wanneer je al weet welke services je nodig hebt, of als je de mogelijkheden en je behoeften nader wilt bespreken, vraag dan een offerte op maat aan.

Alle pakketten
bevatten

Landing
Pages

Workflows

Slimme Formulieren

Slimme Call to Actions

SEO

Maandelijkse Rapportage

Email
marketing

Conversie Optimalisatie

Optionele extra's

Onze pakketten zijn ontworpen voor een aanzienlijke, duurzame groei, maar om aan uw specifieke behoeften te voldoen of u te helpen nog sneller te groeien, kunnen we uw keuze uit deze extra services toevoegen:

Pay-per-Click

Video Marketing

Sales Enablement

Betaalde Social Media Advertenties

Onze
werkwijze

Hoewel de bovenstaande pakketten aangeven hoe onze creatieve pakketten eruit zien zorgt onze flexibele aanpak ervoor dat we altijd eerst de belangrijkste onderdelen van je marketing aanpakken. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat wij ons samen met jou op een een nieuwe kans storten of bestaande content opnieuw optimaliseren voor extra bereik of om de conversieratio van je website te optimaliseren. Wat het ook is, we zijn altijd gericht op het behalen van extra resultaat voor je organisatie.

Onze aanpak is gebaseerd op een puntensysteem. Elke maand krijg je een rapport met een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden, de behaalde resultaten en welke onderdelen we voor je gepland hebben voor de komende maand.

FAQ

Contracten worden opgesteld voor 12 maanden, maar je kunt op elk gewenst moment stoppen met een opzegtermijn van 3 maanden.

Ja graag. HubSpot is een belangrijk onderdeel van onze Inbound Marketingstrategie. Hiermee kunnen we een verbonden marketingplatform bouwen dat je bereik en resultaten direct vergroot. Met alle gegevens op één centrale plek kunnen we altijd op het juiste moment met de juiste persoon communiceren.

Normaal gesproken kunnen we direct na je akkoord werken aan je nieuwe marketing uitingen en je onboarden in het Marketingsysteem.

Afhankelijk van je huidige marketingprestaties en het aantal Inbound activiteiten dat je kiest, mag je verwachten dat de eerste resultaten en verdere indicatoren hiervoor binnen de eerste 3-6 maanden worden weergegeven, met een significantere groei tussen 6-12 maanden.

Voor snellere resultaten kan je Pay-Per-Click en betaalde Social Media advertenties toevoegen om direct de resultaten te versterken. Ook voor de lange termijn.

Voor één heldere prijs bieden wij een gecombineerde marketingoplossing die alles omvat wat je nodig hebt om te slagen, waaronder: bloggen, content creatie, landingspagina’s, e-mailmarketing, SEO, website-optimalisatie, Social Media beheer, lead verzorging, strategie, maandelijkse rapportages en meer. Door het samenbrengen van al deze onderdelen, zal je organisatie direct meer bereiken.