fbpx

Creatieve Strategen eerste Nederlandse marketingbureau dat CryptoCurrency accepteert

29 december 2017 – Creatieve Strategen eerste Nederlandse marketingbureau dat CryptoCurrency accepteert

Internationaal marketingbureau Creatieve Strategen kondigt aan per januari 2018 betaling ook in CryptoCurrency te accepteren. Zij zijn daarmee het eerste Nederlandse marketingbureau dat deze stap neemt.

Volgens oprichters Rogier van Oosterhout en Mitchel Weber is het een logische stap relaties de mogelijkheid te geven in CryptoCurrency te betalen. Steeds meer organisaties zien de waarde hiervan en verkennen de mogelijkheden van de Blockchain en in hoeverre deze te implementeren is in de eigen bedrijfsvoering. Het vormt tevens een extra service naar de klant, aangezien deze zelf de mogelijkheid heeft om te kiezen uit de betalingswijze van zijn voorkeur.

“Er zijn nog talloze voordelen om de deuren voor CryptoCurrency te openen. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid en snelheid van transacties. Ook naar onze internationale klanten toe is dit een verlaging van de drempel om bij Creatieve Strategen aan te kloppen.” stelt Mitchel. “Aangezien we veel samenwerkingen hebben met IT-partijen is dit voor ons een vanzelfsprekende ontwikkeling.” licht Rogier toe.

Marketingbureau Creatieve Strategen heeft een reputatie waar te maken. Zij staan bekend als een vooruitstrevend bureau, dat de klant verrast met creatieve campagnes die potentiële klanten of werknemers aanzetten tot actie. “In het kader van onze bedrijfscultuur en het continu vernieuwen van marktbenadering en inzet van de nieuwste kanalen om de potentiële klanten of medewerkers voor onze klanten te bereiken, is het voor ons logisch dat we hiermee voorop lopen. Dit is ook wat de klant van ons verwacht: het bieden van vernieuwing en de weg voor onze klanten openen om van deze vernieuwingen gebruik te maken.” legt Rogier uit. “Organisaties huren ons in om vernieuwing te bieden op creatief vlak. Hoe mooi is het dat je deze vernieuwing dan in ieder aspect van het ecosysteem of de samenwerking ziet terugkomen? Daarmee overtref je verwachtingen en voeg je een extra dimensie toe.” zegt Mitchel enthousiast.

Het is duidelijk dat Creatieve Strategen graag pioniert met nieuwe ontwikkelingen. Dit alles in dienst van de klant waar zij met veel lof en waardering over spreken. Dankzij de klant zijn zij immers in staat om al deze ontwikkelingen te verkennen en optimaal voor hen te benutten. Zo stellen zij de klant vervolgens weer in staat om met deze ontwikkelingen voorop te lopen in haar branche met alle concurrentievoordelen van dien. Rogier en Mitchel zijn enthousiast en zien 2018 zeer positief tegemoet. “We leven in een mooie tijd waarin alles erg snel verandert en verschuift. Wij geloven dat je hier snel bij moet zijn. De vroege vogel vangt de worm! Door veranderingen en ontwikkelingen op de voet te volgen en op tijd te implementeren zorgen wij dat onze klanten die wormen in hun branche moeiteloos kunnen vangen.” Besluiten ze. “We zijn erg benieuwd welke partijen ons voorbeeld hierin de komende tijd zullen gaan volgen. De Blockchain voor marketing in het kader van privacy wetgeving (GDPR of AVG) is immers een belangrijke ontwikkeling waar we allemaal mee te maken krijgen”.

Meer weten?
Onze Creatieve Strategen vertellen je graag meer over de Blockchain voor marketing, privacy wetgeving met betrekking tot marketing en waarom zij dit besluit hebben genomen. Neem direct contact op.

Terug naar home.