Creatieve Strategen presenteert Marketing Alert

24 januari 2018 – Creatieve Strategen presenteert Marketing Alert

Om klanten en geinteresseerden nog beter op de hoogte te kunnen houden van recente ontwikkelingen in de wereld van (online) marketing en creatieve concepten lanceren wij de Marketing Alert. Het is mogelijk hier in te schrijven op onderwerpen, waarover wij je vervolgens structureel op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen omtrent dit onderwerp.

Met onze Marketing Alert willen wij de zaken waarin wij kunnen ondersteunen duidelijk naar voren laten komen en laten zien wat hierin de mogelijkheden en voordelen bij zijn. Organisaties worden wijzer en kunnen meepraten over de onderwerpen en blijven structureel op de hoogte van onderwerpen waarvan zij zelf aangeven dat deze voor hen interessant zijn. Gerichte informatie naar keuze. Waar zie je dat tegenwoordig nog? Een interessante tegenbeweging in een landschap dat gedomineerd wordt door geadverteerde push-berichten.

Meer weten?
Onze Creatieve Strategen vertellen je graag meer over de Marketing Alert en hoe deze voor jou interessante informatie kan genereren. Schrijf je hier in voor de Marketing Alert of neem direct contact op.

Terug naar home.