#creative

Een unieke brainstorm
Onze aanpak

Zo pakken wij onze creatieve brainstormsessies aan

Bij Creatieve Strategen houden we (zoals de naam al doet vermoeden) van twee dingen: creativiteit én een strategische aanpak. Deze twee elementen vullen elkaar namelijk perfect aan om voor onze klanten een onderscheidende campagne te bedenken met een meetbaar (eind)resultaat. Je kunt bij ons een creatieve brainstormsessie inplannen.

Benieuwd hoe wij daarin te werk gaan?

Onze werkwijze

Stap 01. Hoe sta je er nu voor?

Om te weten vanaf welk startpunt we vertrekken, beginnen we eerst met de situatie in kaart te brengen zoals die nu is. Daarin willen we jouw bedrijf door en door leren kennen maar willen we ook graag weten welk marketingplan er nu ligt. In deze kennismakingsfase mag jij je hart luchten over wat in het verleden wel of niet gewerkt heeft en welke resultaten en boodschappen je graag in de toekomst wil zien.

Stap 02. Strategische SWOT-analyse

We zijn niet voor niets de Creatieve Strategen en dus gaan we in de volgende fase strategisch te werk met een SWOT-analyse. Daarin maken we een compleet overzicht van sterke kanten, zwakke kanten, mogelijke kansen en bedreigingen. Deze analyse vormt de basis voor het complete marketingplan dat we voor je opstellen.

Stap 03. Je toekomstdroom op papier

Er is niks mooiers dan jouw dromen, wensen en verlangens gerealiseerd te zien worden op papier. Wij zorgen ervoor dat jij op meerdere manieren jouw toekomstvisie aangeleverd krijgt. In een marketingplan maar ook samengevat in een informatieve tekening en visualisatie door een van onze tekenaars. Zo zorgen we ervoor dat we je niet alleen informeren maar ook inspireren.

Stap 04. Jouw persoonlijke roadmap

Alle conclusies, cijfers en informatie die we uit de brainstormsessie gehaald hebben, verwerken we vervolgens in de persoonlijke roadmap van jouw bedrijf. Daarin geven we onze adviezen om je marketingdoelen te behalen en stellen we ook vast een toekomstplan op. Zo weet je precies waar je in welke fase aan toe bent.

Ook het maximale uit je marketing halen?

Bij Creatieve Strategen denken we graag met je mee. Plan daarom een vrijblijvende brainstormsessie met ons in zodat we jouw marketingmogelijkheden kunnen bespreken!