fbpx

Werken bij

Dagelijks in een positieve werksfeer werken aan uitdagende creatieve marketing strategieën van de hoogste kwaliteit? Dat kan! Ben jij die nieuwe creatieve schakel binnen ons team? Bekijk dan snel onze vacatures.

Creatieve Strategen is een internationaal opererend marketing en reclamebureau. Wij zijn dagelijks bezig met het creëren van inspirerende en activerende marketingstrategieën voor organisaties. Zodoende zijn wij het marketingverlengstuk van je organisatie die ervoor zorgt dat je op een creatieve manier bij de juiste partijen onder de aandacht komt.

Creatieve Strategen groeit nog iedere dag met dank aan het vertrouwen van onze klanten. We zijn actief in diverse branches, zoals automatisering, advocatuur, zakelijke dienstverlening en retail.

Wij vliegen ieder vraagstuk aan vanuit een effectieve en creatieve invalshoek. We starten met een analyse van de huidige en gewenste situatie en creëren hierbij een passende en unieke oplossing. Aan de hand van een gedegen aanvalsplan brengen wij de marketingmogelijkheden voor je in kaart en maken we inzichtelijk hoe we de doelstellingen voor je organisatie gaan halen.

Kernwaarden
  • Creatief
  • Strategisch
  • Enthousiast
  • Behulpzaam
  • Verfrissend

Vacatures

Vacature Titel Locatie Afdeling Datum
Creatieve Marketeer 's-Hertogenbosch Creatieve Strategen 5 januari 2019
Creative Art Director 's-Hertogenbosch Creatieve Strategen 11 december 2018
Ontmoet onze Creatieve Strategen!

Wij vinden het leuk om samen met jou te brainstormen over je eigen creatieve campagne.

Op de hoogte blijven van onderwerpen die je zelf kiest?

Klik dan hier om je keuze te maken uit de onderwerpen in onze Marketing Alert en hoor alles als eerste!

Ben jij onze nieuwe creatieve collega?