fbpx

Bedrijfshistorie

Creatieve Strategen vindt zijn oorsprong in 2013. Sindsdien hebben we met trots vele mooie organisaties mogen bijstaan in het realiseren van creatieve strategieën en het uitbouwen van deze prachtige merken.

 • 2013

  Een Vliegende Start

  Net begonnen en direct aan de slag voor een aantal topmerken. Het vertrouwen en enthousiasme van deze klanten zullen we nooit vergeten! Wij zijn blij en trots dat we nog steeds met jullie samenwerken.

 • 2014

  Donorvereniging Nederland kiest voor Creatieve Strategen

  Een moment dat we ons nog goed kunnen herinneren. We mochten aan de slag voor deze geweldige stichting die namens Sanquin verantwoordelijk is voor alle bloeddonoren binnen Nederland.

 • 2015

  Officiële Google Partner

  Een belangrijke erkenning vanuit Google. Als officiële partner zijn we gecertificeerd voor het maken van marketingcampagnes en het efficiënt instellen van advertenties.

 • 2016

  Een topjaar met vele nieuwe opdrachten

  Een jaar van flinke groei met vele nieuwe warme contacten en klanten. Deze merken en organisaties hebben wij op een creatieve opvallende manier in de markt gezet met meetbaar resultaat.

 • 2017

  Art Director

  Eline Golembiewski treedt toe tot het team van Creatieve Strategen als nieuwe Art Director!

 • 2018

  Grensoverschrijdende Opdrachten

  In 2018 werkt Creatieve Strategen voor meerdere organisaties buiten Nederland. Niet langer zijn wij enkel nog door Nederlandse partijen in te schakelen. Voor onze internationale relaties werken wij met minstens evenveel plezier!

 • 2019

  Wij zijn trotse Agency Partner geworden van Hubspot.

  Wij zijn trotse Agency Partner geworden van Hubspot. Wij zien de marketingsoftware van Hubspot als een prachtige aanvulling van onze Creatieve Campagnes en Inbound Marketing acties.

Ontmoet onze Creatieve Strategen!

Wij vinden het leuk om samen met jou te brainstormen over je eigen creatieve campagne.

Op de hoogte blijven van onderwerpen die je zelf kiest?

Klik dan hier om je keuze te maken uit de onderwerpen in onze Marketing Alert en hoor alles als eerste!

Samen geschiedenis schrijven?